Gå til hovedindhold

Ventet Tom Hanks-film købt af Netflix

Får ikke dansk biografpremiere

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Western-filmen News of the World med Tom Hanks i hovedrollen får ikke premiere i de danske biografer. Den var ellers planlagt til at ramme biograferne den 25. december, men nu har Netflix købt rettighederne fra Universal Pictures.

I filmen har Hanks hovedrollen som borgerkrigsveteranen Jefferson Kyle Kidd, en mand fra Texas der påtager sig en særlig opgave. Han skal aflevere en ung pige, der har været i indianerstammen Kiowas varetægt i flere år, til hendes onkel og tante – mod pigens vilje.

Rejsen er lang og fuld af farer, og mens pigen langsomt begynder at få et sprog, danner Kaptajn Kidd et nært bånd til sin ”datter”.

Der er dømt vaskeægte western-drama i filmen, som er instrueret af Paul Greengrass. Samme instruktør stod også bag kameraet på Captain Phillips, den Oscar-nominerede thriller med netop Hanks.

Denne gang spiller Hanks ikke Kaptajn Phillips, men Kaptajn Kidd, og hans medspiller, tyske Helena Zengel, imponerede alt og alle med hovedrollen i den prisvindende Systembryder.

News of the World kan ses på Netflix fra engang i midten af januar 2021.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.