Gå til hovedindhold

’Wonder Woman 1984’ får dansk streaming premieredato

Diana Prince lander direkte på HBO Nordic

Skrevet af Luan Nhu Vu


Superheltefilmen skulle oprindeligt have haft sin biografpremiere tilbage i november 2020, men har på grund af pandemien måtte udskydes utallige gange.

Som vi skrev tilbage for et par uger siden, besluttede Warner Bros., at filmen i stedet ville komme direkte på streaming, og der er nu kommet en premieredato!

Fra den 26. marts vil filmen kunne streames på HBO Nordic, hvor vi får næste kapitel i livet på den amazonske Diana Prince og hendes tilværelse i den moderne verden.

I 1984 lever Diana et normalt liv bag kulisserne som konservator og forsøger at begrænse sine superkræfter til at hjælpe folk i al hemmelighed. Alt dette ændrer sig dog, da en trussel mod verdens sikkerhed indtræffer, og Diana er nødsaget til at komme frem fra sit skjul for at kunne redde menneskeheden.

'Wonder Woman 1984' vil også udkomme på tjenester som Blockbuster og Viaplay. Datoen er ikke fastlagt endnu.

Hvis du ikke kan vente eller stadig ønsker at se Wonder Woman 1984 på det store lærred kan den ses i Drive In Bio i Lynge allerede nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.