Gå til hovedindhold

'Zack Snyders Justice League' får premiere på HBO Nordic i marts

Filmen udkommer samme dag herhjemme som i USA

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Endelig har Warner Bros. og HBO offentliggjort premieredatoen for Zack Snyder's Justice League, og vi skal heldigvis ikke vente meget længere. Den længe ventede superheltefilm udkommer nemlig på HBO Nordic den 18. marts.

Filmen samler nogle af DC Comics største helte, og Batman allierer sig med Wonder Woman i forsøget på at rekruttere Aquaman, Cyborg og The Flash i kampen mod en ny fjende efter opgøret i Batman v Superman: Dawn of Justice.

Den første version af Justice League udkom i 2017, hvor Joss Whedon blev hyret til at afslutte filmen, da den originale instruktør Zack Snyder blev nødt til at forlade produktionen på grund af en personlig tragedie.

Zack Snyder har aldrig været tilfreds med det endelige resultat, og han har nu endelig fået lov til at udgive sin originale vision for superheltebraget, der vil indeholde helt nye optagelser. Snyders version var rygtet til at blive en miniserie på 4 episoder, men HBO røber nu, at the Snyder Cut er endt som en spillefilm.

DC Comics-filmen får premiere samme dag i USA på HBO Max som herhjemme på HBO Nordic. Den originale 'Justice League' bliver også tilgængelig på HBO Nordic senere i år.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.