Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Det magiske hus

Killingen og tryllekunstneren Læs mere
2015
Animation
85 min
Kan streames på
HBO Max SF Anytime Blockbuster

I animationsfilmen 'Det magiske hus' bliver en lille kat forladt af sin ejer og søger ly i et stort, mærkeligt hus under et uvejr.

Killingen bliver modtaget med åbne arme af husets beboer, den rare tryllekunstner ved navn Laurits, som har fyldt sit hjem med små robotter og alskens tingeltangel. Laurits døber sin nye ven Torden og beslutter sig for at bruge det ejerløse dyr i sine trylleshows.

Men tryllekunstnerens gamle kanin og mus er ikke glade for deres nye værelseskammerat, så de begynder at lægge planer for, hvordan de skal få sendt den lille kat på gaden. Men Torden er ikke sådan at slå ud.

'Det magiske hus' er en familiefilm af instruktørerne bag Sammys store eventyr med efterfølger. Filmen, der vises med dansk tale, er lige som havskildpaddens eventyr i 3D, men i stedet for bølgeskvulp er det de magiske tryllekunster, der hopper ud af lærredet i tre dimensioner.

Tordens historie henvender sig først og fremmest til de mindste, men husk på at der også er fare på færde undervejs, som den lille kat må overvinde. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.