Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

1917

Midt under Første Verdenskrig Læs mere
2020
Drama
118 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV Grand Hjemmebio Viaplay NF+

Krigsdramaet '1917' handler om de to unge, britiske soldater Blake og Schofield, der bliver stillet overfor en umiddelbart umulig mission en dag under Første Verdenskrig.

Blake og Schofield bliver sendt dybt ind på fjendens territorium for at advare deres egne mænd om et skæbnesvangert baghold.

Hvis de to unge soldater fejler, vil 1600 mænd miste livet.

'1917' er skudt som én lang sekvens, hvor kameraet næsten uden at klippe følger de to soldater gennem skyttegrave, pigtråd og eksplosioner.

Fotografen Roger Deakins modtog en Oscar for cinematografien, der byder på både storslåede action-sekvenser og naturens rolige skønhed. Samtidig vandt '1917' Oscars for Bedste lydmiks og Bedste visuelle effekter.

Filmen er instrueret af Sam Mendes, som tidligere har stået bag film som Skyfall og American Beauty, og har bl.a. Colin Firth, Benedict Cumberbatch og Mark Strong på rollelisten. (copyright: kino.dk)

Rating star
5.1
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krigsfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.