Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Fredløs

Skyldig eller ej Læs mere
2021
Krimi
Kan streames på
DRTV
Fallback image

I den danske serie Fredløs har Mos kæreste, Ida, fødselsdag, da det pludselig ringer på døren. Alle gæster er kommet, så besøget er noget uventet. Det viser sig at være to politibetjente, som skal arrestere Mo for væbnet røveri.  

Mo bliver fulgt i hans to måneder lange varetægtsfængsling. I fængslet oplever Mo en religiøs opløftelse, som afskærer ham fra hans forhenværende miljø. Det blev aldrig opklaret, om Mo var skyldig eller ej, men politiet tror ikke på hans alibi, da han har domme fra fortiden. De indsatte i fængslet deler sig i to grupper. Dem der kalder ham “perker”, og dem som vil have at han bliver mere islamistisk. 

Mens han er i fængsel, diskuterer Idas familie om, han mon er skyldig. Vennen Ali mener, at politiets opførsel og handlen skyldes racisme. Men bliver Mo renset, eller skal han altid have hans kriminalitet liggende på samvittigheden?

Serien er baseret på en virkelig hændelse fra 2013.  

I hovedrollerne ses Besir Zeciri som Mo, og Maria Cordsen som Ida. 

Vurder selv serien
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere krimiserier

Flere dramaserier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.