Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Welcome to Chippendales

Mandestrip, magt og modstand Læs mere
2023
Drama
Kan streames på
Disney+

Det kan på overfladen se ud som det rene sjov, ballade og glamour, når de mandlige strippere i gruppen Chippendales optræder for deres skrigende fans. I serien 'Welcome to Chippendales', der går bag om tilblivelsen af stripper-truppen, er der dog også en både mørk og farlig bagside af festen.

'Welcome to Chippendales' er historien om Somen "Steve" Banerjee, som startede stripperforetagende Chippendales, der siden er gået hen og blevet til et verdensomspændende fænomen.

Bag den glimtende facade er der dog et benhårdt spil om magt, penge og prestige, der bl.a. involverer både stoffer, mord og modstand.

Serien er produceret af Kumail Nanjiani, der selv spiller den ambitiøse entreprenør Banerjee. Udover Nanjiani (Eternals, The Big Sick), finder man på rollelisten bl.a. også Murray Bartlett (The White Lotus), Juliette Lewis (Yellowjackets) og Annaleigh Ashford (American Crime Story) med flere.

Vurder selv serien
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaserier

Flere krimiserier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.