Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

7 Years of Lukas Graham

Vejen til international succes Læs mere
2020
Dokumentar
78 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy iTunes SF Anytime Blockbuster

'7 Years of Lukas Graham' er en dokumentarfilm, der følger bandet Lukas Graham over en periode på 7 år. Der er nok ikke en person i Danmark, der aldrig har hørt om bandet eller nogle af deres hits, så som 'Drunk in the Morning', 'Mama Said' eller '7 Years'.

Lukas Graham er i dag nemlig et legitimt verdenfænomen, der med '7 Years' blev det første danske band til at opnå en milliard afspilninger på Spotify og Youtube.

Men i 2013 vidste ingen præcis, hvor stor gruppen af de unge danske drenge ville blive. Der bliver bandet signet af en verdens største pladeselskaber Warner Bros. Records, og instruktør René Sascha Johannsen begynder at følge bandet med et kamera over skulderen.

Vi følger bandet og i særdeleshed den karismatiske frontmand Lukas Forchammer, og hvordan succes rammer dem, i øjeblikket det sker.

I et hudløst ærlig portræt, bliver du taget med om bag scenetæppet, ind på pakkede bandbusser, swimmingpools i Los Angeles og Christianias gader, hvor Lukas deler sine drømme, tvivl og overvejelser.

Alt er nemlig ikke lige nemt, når den unge ambititøse sangskriver bliver katipuleret til toppen af hitlisterne, gigantiske scener verden over og Grammy uddeling. 

At balancere personlig integritet, familieliv og en altomsluttende karriere tager nemlig hårdt på Lukas, og filmen giver et helt unik indblik i hvordan.(copyright:kino.dk)

 

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.