Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Blokhavn

Dansk animation i ghettoen Læs mere
2020
Animation
76 min
Kan streames på
Rakuten TV iTunes Viaplay Rent & Buy Blockbuster SF Anytime Grand Hjemmebio

Den danske animationsfilm ’Blokhavn’ følger Ali og hans fem venner, der bor i ghettoområdet Blokhavn.

Da deres skole trues med lukning, indser Ali, at det kan betyde, at han kan blive adskilt fra sine tre favorit ting: sine venner, Yasmina fra parallelklassen og yndlingslæren Gertrud. 

Vennerne indleder derfor en storstilet redningsaktion. Men det går ikke helt som forventet - og endnu flere problemer venter...

'Blokhavn' er lavet af kunstnerkollektivet/satiregruppen Gigis, som siden 2016 er blevet populære på deres humoristiske Youtube-videoer, sange og et radioprogram på P3.

De fem medlemmer i Gigis står selv for at animere, skrive og instruere filmen, ligesom de også leverer de fleste af stemmerne og meget af musikken.

Animationsfilmen skildrer en anden side af ghettoen og leger med grænseoverskridende humor, som vi i dansk animationsregi kender fra Terkel i Knibe og Ternet Ninja. 'Blokhavn' går således i Anders Matthesen fodspor, uden dog at være direkte inspireret af komikerens tidligere kreationer. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.