Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den store stilhed

Nyt dansk drama i kloster Læs mere
2023
Drama
95 min
Kan streames på
SF Anytime Grand Hjemmebio Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Filmen 'Den store stilhed' handler om Alma, der lever et stille liv i et katolsk kloster. Kort før hun skal aflægge sine evige løfter som nonne, dukker hendes storebror Erik pludselig op uanmeldt.

Hans ankomst ripper op i en hemmelig tragedie fra fortiden, og alt imens ceremonien nærmer sig begynder Alma at miste fodfæstet. 

I hovedrollen som Alma finder man norske Kristine Kujath Thorp, som man tidligere har kunne se i de danske biografer med filmene Ninjababy og katastrofefilmen Nordsøen.

Hun spiller overfor Elliott Crosset Hove, som bl.a. er kendt for sine roller i Vinterbrødre, Kød & Blod og Afdeling Q-filmen Journal 64.

Filmen, som er Katrine Brocks' spillefilmsdebut, er udtaget til San Sebastián Filmfestival i New Directors-programmet. Tea Lindeburg vandt prisen for bedste instruktør på sidste års filmfestival i San Sebastián for sin debutfilm Du som er i himlen.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.