Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Døden på Nilen

Hercule Poirot er tilbage! Læs mere
2022
Drama
127 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster Disney+

Filmen 'Døden på Nilen' er en opfølger til mysteret i Mordet i Orientekspressen fra 2017. Nu vender mesterdetektiven Hercule Poirot tilbage, hvor en ny drabelig gåde venter på at blive løst.

Det er dog i udgangspunktet slet ikke meningen, at den småexcentriske Poirot skal kaste sig over en ny sag. Han er derimod i Egypten for at nyde en ferie, hvor han inviteres med på en luksuriøs tur på Nilen.

Ombord på skibet møder han nu en række både gamle og nye bekendtskaber, der alle pludselig står som værende mistænkte, da et mord finder sted. Det er nu op til den geniale detektiv at optrevle endnu en drabssag.

'Døden på Nilen' er som sin forgænger instrueret af Kenneth Branagh, der ligeledes igen spiller Poirot med det legendariske overskæg.

Krimidramaet er som sin forgænger baseret på Agatha Christies bog af samme navn - på engelsk 'Death on the Nile' - fra 1937. Den ikoniske krimiforfatters værker er blevet filmatiseret adskillige gange, bl.a. også med En af os er morderen, 4.50 fra Paddington og Anklagerens vidne. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere krimier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.