Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Familien Jul - I nissernes land

Juleeventyr med nissen Pixy Læs mere
2016
Familie
88 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Blockbuster iTunes SF Anytime

I ’Familien Jul - I nissernes land’ dukker Pixy op hos hjemme hos Hugo og resten af familien allerede den 1. december.

Pixy er dog kun kommet for at hente den nissehue, han glemte sidste år. Den gemmer nemlig på en hemmelighed – en magisk nissekugle. Ved et uheld kommer Hugo til at ødelægge kuglen, hvilket betyder, at Pixy mister sin magi og begynder at blive hurtigt gammel.

For at redde ham må Hugo flyve med sine søskende til nissernes land. På rejsen gennem det magiske land er der mange forhindringer. Især Evol og hans onde nissebande, der forsøger at spænde ben for Hugo og hans familie.

Hele holdet fra Familien Jul vender tilbage i et nyt eventyr fyldt med magi, julestemning og ikke mindst nisser. De to film i serien er seneste tilføjelser til traditionen af danske julefilm, der går helt tilbage til ’Nøddebo Præstegaard’ fra 1934 og tæller familievenlige eventyr som ’Far til fire i byen’ (1956), ’Krummerne 2 - Stakkels Krumme’ (1992) og ’Oskar og Josefine’ (2005).

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.