Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Forsvundet til Halloween

Halloween-film for hele familien Læs mere
2021
Familie
87 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

I den danske familiefilm 'Forsvundet til Halloween' følger vi søskendeparret Asger og Petra, der for nyligt mistede deres far.

Petra elsker halloween og ser frem til at skulle klæde sig ud, men i år gider Asger ikke alligevel. Han vil nemlig hellere hænge ud med sine venner og lave pranks.

Men da Petra pludseligt forsvinder sporløst, må Asger spørge sin nabo Esther om hjælp, selvom de to er gledet fra hinanden i løbet af det sidste år. Sammen med drengen Svend bevæger de sig ud i den skøre halloween-aften for at finde Petra, inden de voksne fatter mistanke.

Her skal de klare sig igennem udfordringer i form af tricktyve, farlige kæledyr og uhyggelige huse, hvis de vil redde Petra og samtidig finde ud af, hvad halloween også handler om. 

'Forsvundet til halloween' er den første danske halloween-film nogensinde. Den er instrueret af Philip Th. Pedersen og skrevet af Pelle Møller, som begge har erfaring med at lave film og serier til hele familien bl.a. for DR Ramajang og Ultra. De to elsker begge klassiske børnegys og har ladet sig inspirere af film som E.T., The Goonies og Gremlins til 'Forsvundet til halloween'. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.