Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The High Note

Ambitioner i LA's musikindustri Læs mere
2021
Drama
113 min
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Viaplay Rent & Buy

Musikfilmen 'The High Note' foregår i Los Angeles' musikindustri og fortæller historien om to kvinders ambitioner i en svær branche.

Den hårdtarbejdende Maggie har brændt for en karriere i musikbranchen hele sit liv og føler sig godt på vej efter, at hun har fået et arbejde som personlig assistent for superstjernen Grace Davis.

Efter Maggie har slidt og slæbt for Grace i tre år, ser hun sit snit til endelig at blive producer. Men springet fra personlig assistent til producer er større end først forventet, og Maggie må på udkig efter sit eget ukendte talent.

Det bliver starten på et både romantisk og professionelt forhold til den talentfulde David, der giver hende muligheden for virkelig at sætte sine producer-evner på prøve. Men Maggie har påbegyndt forholdet på en løgn...

'The High Note' har Dakota Johnson, der især er kendt fra Fifty Shades-filmene, og Tracee Ellis Ross i hovedrollerne. Ellis Ross er kendt fra serien 'Black-ish' og er datter af en virkelig superstjerne - nemlig Diana Ross. 

På rollelisten optræder desuden Ice Cube og Kelvin Harrison Jr., der for nyligt kunne ses som Fred Hampton i The Trial of the Chicago 7. (copyright: kino.dk)

 

 

 

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.