Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Iqbal & den hemmelige opskrift

Baseret på Manu Sareens børnebog Læs mere
2015
Familie
90 min
Kan streames på
SF Anytime Min Bio NF+ Blockbuster Rakuten TV

Familiefilmen 'Iqbal & den hemmelige opskrift' handler om Iqbal Farooq, der er en fantasifuld og charmerende dreng med masser af sjove ideer. Ifølge hans far er det dog slet ikke nok, hvis man vil frem i verden.

En dag kommer Iqbal, veninden Sille og lillebroren Tariq til at sprænge deres skole i luften. Godt nok er det et uheld, men de to forbrydere, Æselmand og Svinet, bliver inspireret af eksplosionen.

Skurkene vil have fingrene i den tilfældige opskrift, så de kan sprænge Tivoli i luften og opføre parkeringspladser. Men Tariq kan ikke huske rækkefølgen af ingredienserne. Derfor kidnapper de den mindste lillebror, Dindua, så de kan få formlen. Nu må Iqbal, Tariq og Sille på en farlig redningsaktion, der kræver en masse fantasifulde ideer.

Den danske familiefilm er baseret på bogen 'Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot' fra 2006 af tidligere ligestillingsminister Manu Sareen.

'Iqbal & den hemmelige opskrift' har bl.a. Rasmus Bjerg og Dar Salim på rollelisten.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.