Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Iqbal & Den Indiske Juvel

Tredje familieeventyr Læs mere
2018
Familie
76 min
Kan streames på
SF Anytime Viaplay Rent & Buy Blockbuster Rakuten TV

I filmen 'Iqbal & Den Indiske Juvel' er titelpersonens tante Fatwa blevet udnævnt til Vogter af Den Indiske Juvel. Derfor overtaler Iqbal sin far til at købe flybilletter til hele familien, så de kan overvære ceremonien i Indien.

Men intet går som planlagt, og efter Iqbal ved et uheld får raseret en kirke og bliver smidt ud af skolen, forsøger han med hjælp fra Fatwa at starte på en indisk skole i stedet for. I New Delhi spoleres familieidyllen hurtigt, da Den Indiske Juvel bliver stjålet, og Iqbals far sigtes for forbrydelsen.

Nu er det op til Iqbal og hans venner at søsætte en plan for at skaffe juvelen tilbage, rense farens navn og redde dagen.

'Iqbal & Den Indiske Juvel' er den tredje filmatisering af Manu Sareens børnebogserie, som tæller hele 13 bind. Bøgerne og filmenes stil er humoristisk og tager fat om emner som mangfoldighed, integration og mødet mellem kulturer.

Filmens to forgængere hedder Iqbal & den hemmelige opskrift og Iqbal & Superchippen, og de havde biografpremiere i 2015 og 2016.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.