Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Krummerne - Så er det jul igen

Jul hos Krummerne Læs mere
Dansk
86 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV iTunes NF+

Krumme er 12 år og tror på julemanden. Så meget at han vædder med hele klassen om, at han findes. Den der vinder, får et kys af Yrsa.

Oppe hos julemanden er den helt gal. Julemor har sidste jul ved en fejl givet forbryderen Ivan sin julebog i gave. Nu kan julemanden ikke få den magiske grød, da opskriften på den gode grød er i bogen, og så er det slut med julemanden og julen.

Hjemme hos Krumme er der heller ikke meget jul. Lillebror Grunk tror kun på Dracula, Far mener ikke de har råd, Stine dyrker solen og Mor skal på kursus for at blive leder af gul stue i den børnehave, hvor hun arbejder.

Men så arver far et gammelt ur, som er nøglen til julemandens hemmelige lager, hvor der ligger en kopi af julemandens bog. Hvis Krumme kan få fat i den bog, kan han redde julemanden og julen og bevise, at julemanden findes.

Desværre vil røverne Boris og Ivan også ind på julemandens lager og nu går den vilde jagt for at komme først. Alt i alt en ganske almindelig jul hos Krummerne.

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.