Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Silvana

Biografi om den svenske rapper Læs mere
2018
Dokumentar
91 min
Kan streames på
DRTV

Dokumentarfilmen 'Silvana' følger den svenske rapper Silvana Imam de første år i hendes karriere, hvor hun går fra undergrundskunstner til ikon.

I samme periode forelsker hun sig i den allerede etablerede stjerne Beatrice Eli og snart er de to et offentligt kendt par, der sammen når mytiske højder på den svenske musikscene.

Silvana bruger sin skarpe tunge og kompromisløse tekster til at samfundsrevse og kaste lys på alle former for undertrykkelse, og bliver hurtigt en stemme for en ny generation, belønnet med berømthed og store musikpriser.

Men efter et år i rampelyset, forsvinder Silvana pludselig med en melding om, at hun ikke er en superhelt, men bare et menneske.

Dokumentarens skildring af både musikeren og menneskets lægger sig i tråd med de senere års stærke filmportrætter af bl.a. Amy Winehouse i Amy og HBOs hiphop-miniserie 'The Defiant Ones' om Dr. Dre og Jimmy Iovine.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.