Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Vølvens forbandelse

Dansk eventyr for hele familien Læs mere
2009
Dansk
90 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster
I 'Vølvens forbandelse' skal søskendeparret Valdemar og Sille være alene hjemme i 14 dage, og Valdemar ser sit snit til at prøvekøre farens nye Audi.

Men Valdemar kører galt og smadrer bilen.  Reparation koster 70.000 kr., og det er penge, som Valdemar ikke har.

Ved et tilfælde møder han fysikeren Benedict, der lokker Valdemar til at prøve en tidsmaskine, han har opfundet. Pludselig befinder Valdemar sig tilbage i år 963 i Harald Blåtands kongsgård, hvor han til sin overraskelse også ser Benedict.

Benedict er nemlig blevet udødelig ved hjælp af magi fra en Vølv. Men det evige liv er et koldt liv uden venner og uden kærlighed, og Benedict eneste ønske er at ophæve Vølvens forbandelse og leve normalt.

For at skaffe penge til reparation af bilen indvilger Valdemar sammen lillesøsteren Sille i at rejse tilbage i tiden for at finde korset, der kan ophæve forbandelsen. Det bliver begyndelsen til en spændende, men også farefuld rejse tilbage i Danmarkshistorien…

'Vølvens forbandelse' er instrueret af debutanten Mogens Hagedorn, og Jakob Cedergren samt Stine Stengade er på rollelisten.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.