Gå til hovedindhold

10 serier du skal se i april

Drama fra Susanne Bier, superstjernen Nicole Kidman og to sæsonfinaler

Skrevet af StreamingGuide


Det bugner med serier i streamingland. Det kan derfor være svært både at vælge og manøvrere i de mange spændende tilbud. Vi peger således herunder på 10 serier, du kan kaste dig over i april måned.

Det betyder noget for enhver smag. Fra dansk komik, en tiger-konge og Nicole Kidman, videre til en ny serie fra folkene bag 'The Wire', to sæsonfinaler og drama fra Susanne Bier.

Se de 10 serier, du skal streame i løbet af april herunder.

Minkavlerne

Minkavlerne - sæson 3

'Minkavlerne' er en komedieserie om en minkavlerfamilie i Nordjylland. Minkfarmen kæmper med at få økonomien til at løbe rundt, hvilket tvinger sønnerne Martin og Allan til at tænke i nye kreative baner.

Serien er skrevet af komikerne Kasper Gross og Jonas Mogensen, der også spiller med i serien, hvor rollelisten i øvrigt er spækket danske stjerner. Bl.a. Ruben Östlund, Mick Øgendahl, Kirsten Lehfeldt, Frank Hvam, Mia Lyhne og Niels Hausgaard.

'Minkavlerne' - sæson 3 kan streames på TV 2 Play fra den 27. marts

Eagles serie

Eagles - sæson 4

Ungdomsserien 'Eagles' følger en håndfuld teenageres liv i den svenske ishockyby Oskarshamn, hvor man kommer med ind på livet af deres op- og nedture gennem venskab, kærlighed og rivalisering på isen.

Med denne 4. sæson af serien, er man også kommet til sæsonfinalen, hvor der således lukkes og slukkes for fortællingen om unges liv i det svenske.

'Eagles' - sæson 4 kan streames på DRTV fra den 1. april

Wolf Like Me

Wolf Like Me

Miniserien 'Wolf Like Me' foregår i Adelaide i Australien og handler om de to triste skæbner Gary og Mary. De spilles af henholdsvis Isla Fisher og Josh Gad.

Gary kæmper for at tage sig af sin datter siden hans kone døde 7 år tidligere, mens Mary er en ensom klummeskribent med en hemmelighed, der kan få store konsekvenser for menneskene i hendes liv.

Nu har universet bragt de to sammen gennem en række af tilfældigheder, der tyder på, at det må være skæbnen, som er på spil.

'Wolf Like Me' kan streames på Prime Video fra den 1. april

Joe vs. Carole

Joe vs. Carole

Netflix' hitserie Tiger King blæste verden omkuld, da den i sin tid ramte verden. Dokumentaren gjorde ikke mindst de excentriske Joe Exotic aka Tiger King og hans nemesis Carole Baskin verdensberømte.

Nu er den vilde historie om de to blevet til en komedieserie.

Man finder i de to hovedroller Kate McKinnon som Carole og John Cameron Mitchell som Exotic, hvor deres flerårige strid portrætteres med komisk kant.

'Joe vs. Carole' kan streames på C More fra den 14. april

Anatomy of a Scandal

Anatomy of a Scandal

Netflix-serien 'Anatomy of a Scandal' er en antologi-serie baseret på romanen af samme navn af Sarah Vaughn. 

Serien handler forskellige skandaler inden for den britiske elite. Første sæson sætter fokus på manglende samtykke og seksuelt misbrug i overklassen samt de kvinder, det har påvirket.

David E. Kelley, der skrev og producerede The Undoing - som var instrueret af Susanne Bier - har været med til at udvikle dramaserien.

'Anatomy of a Scandal' kan streames på Netflix fra den 15. april

Roar

Roar

Antologiserien 'Roar' er et indsigtsfuldt og morsomt portræt af forskellige kvinder, hvor man får indblik i, hvordan de navigerer i deres egne og andres opfattelse af dem. 

Seriens otte afsnit fortælles på den måde gennem velkendte scenarier og magisk realisme, hvor en af seriens karakterer spilles af stjernen Nicole Kidman. 

'Roar' kan streames på Apple TV+ fra den 15. april

Hamilton

Hamilton - sæson 2

Denne højspændte serie handler om agenten Carl Hamilton - der spilles af Jakob Oftebro - og var desuden C Mores mest sete serie i 2020.

Efter en række bombninger og cyberangreb i Stockholm, bliver Hamilton en del af en livstruende mission mod en usynlig fjende, der leder til efterforskning af både den russiske, svenske og amerikanske efterretningstjeneste.

Grundet Hamiltons fortid kommer han også selv under mistanke. Hvem står bag og hvem kan han stole på? Serien er baseret på Jan Guillous bøger.

'Hamilton' - sæson 2 kan streames på C More fra den 18. april

The First Lady

The First Lady

Dramaserien 'The First Lady' handler om, hvordan amerikanske førstedamer præger deres præsidentmænds liv. Viola Davis spiller Michelle Obama og Michelle Pfeiffer er Betty Ford, mens Gillian Anderson portrætterer Eleanor Roosevelt.

Det er danske Susanne Bier, der instruerer serien, hvilket hun også gjorde med serien The Undoing.

'The First Lady' kan streames på Paramount+ fra den 18. april

Better Call Saul

Better Call Saul - sæson 6

Vi er kommet til sæsonfinalen på 'Better Call Saul', der som bekendt er en spin-off til hitserien Breaking Bad, hvor man følger den småkriminelle McGill, der har talent for at snøre og manipulere folk.

Det bliver altså med denne sjette sæson et farvel til McGill. Vi er virkelig spændt på, hvordan det hele bliver afsluttet.

'Better Call Saul' kan streames på Netflix fra den 19. april

We Own This City

We Own This City

HBO står bag dette hårdtslående drama om nedturen for Baltimore politis 'Gun Trace Task Force', som førte til en af de mest omdiskuterede sager i politistyrkens historie. Serien bygger på de optøjer, der opstod i 2015 efter drabet på Freddie Gray.

For at håndtere situationen indsættes netop 'Gun Trace Task Force', hvis formål er at få renset gaderne for skydevåben og stoffer.

Bag serien står David Simon og George Pelecanos, der også har stået bag HBO-serierne 'Treme' og 'The Deuce' samt den ikoniske The Wire.

'We Own This City' kan streames på HBO Max fra den 25. april

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.