Gå til hovedindhold

Anmelder om Gerard Butlers nye actionfilm: "Alt, hvad du har brug for"

Aktuel med action-thrilleren 'Plane'

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Gerard Butlers nyeste film har lige ramt hjemmebiografen, hvor den kan købes på tjenster som Blockbuster, SF Anytime mv. Den kan lejes fra den 22. maj.

I Plane spiller Butler rollen som piloten Brodie Torrance, der redder sine passagerer fra et lynnedslag med en risikabel nødlanding på en krigshærget ø. Men Torrance indser hurtigt, at nødlandingen kun var begyndelsen.

Da størstedelen af passagererne bliver taget som gidsler af øens oprørere, er der kun en person, som Torrance kan regne med – nemlig den mordanklagede FBI-fange Louis Gaspare. I forsøget på at befri passagererne lærer Torrance, at Gaspare er en større hjælp end forventet.

Da filmen havde biografpremiere tidligere på året, fremhævede kritikerne bl.a., at 'Plane' føles som action af den gamle skole, men at den gør lige præcis det, den skal. Se traileren til 'Plane' nederst i artiklen.

IndieWire: 'Plane' tager dig måske ikke et sted hen, hvor du ikke har været før, men hvis du køber billet til en film, der hedder 'Plane', er chancen for at du ender der, hvor du vil, stor.

We Got This Covered: Som hele er 'Plane' et sjovt, dumt kig tilbage til en simplere tid for film, og nogle gange er det alt, hvad du har brug for.

San Francisco Chronicle: Vi har vænnet os til action som blot spectacle, eksplosioner på en videoskærm. 'Plane' tager sin tid – ikke så længe, men lige præcis nok – til at gøre det til en historie om mennesker.

The Globe and Mail: Det er alt sammen så glorværdigt smart og dumt, at du ikke kan andet end klappe ad alle de involverede for at lande flyet rigtigt.

'Plane' kan købes flere steder - se hvor her.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.