Gå til hovedindhold

Casper Christensen om sit nye program: "Jeg har ikke set noget bedre tv i Danmark de sidste 10 år"

Komikeren har fået en ny makker

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Casper Christensen har skiftet Frank Hvam ud med den rutinerede Mikael Bertelsen til sit nye tv-program All Exclusive.

Det er en ny interview-serie, hvor de to herrer og en gæst rejser ud i verden til et spektakulært sted, hvor de over 24 timer kommer tættere på hinanden.

Rollefordelingen er, at Casper Christensen er hovedvært - men i øret har han Mikael Bertelsen, der med sin store interview-rutine, guider sin makker igennem interviewet som en slags "coach".

Serien er lavet til Viaplay og vil bestå af 12 programmer, hvoraf de fire første afsnit er optaget på nordkysten i Portugal. De første gæster er også afsløret: Thomas Helmig, Iben Hjejle, Sofie Linde, Helle Thorning-Schmidt og Medina.

Således skal Casper Christensen altså blandt andet interviewe ekskonen Iben Hjejle. Serien sætter nemlig også fokus på Casper selv. Han vil i de nye programmer optræde som sig selv og vil komme helt ind under huden på den kendte dansker.

Bertelsen og Christensens fælles mål er at udfordre og genopfinde interview-genren på deres helt egen måde. Der lægges i vægt på, at det ikke handler om at have en sjov samtale, derimod er det ærlighed og dybde, som de nye makkerpar jager i samtalerne.

Casper Christensen understreger i pressemeddelsen, at han selv er meget begejstret for programmet:

- 'All Exclusive' er det bedste Non-scriptet jeg har lavet. Mikael og jeg har skabt en ny måde at kigge på kendte mennesker på. Jeg har ikke set noget bedre tv i Danmark, ja i hele norden, de sidste 10 år.

'All Exclusive' har premiere på Viaplay den 7. december.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.