Gå til hovedindhold

Casper & Frank vender tilbage: Ny sæson af 'Klovn' får trailer, premieredato og titel

Masser af gæstestjerner, kaos og tåkrummende begivenheder

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Så er der godt nyt, selv hvis sommerens vejr bliver trist og gråt. Klovn vender nemlig tilbage på TV2 Play den 17. juli. Det bliver dermed den tåkrummende series 9. sæson.

Den kommende sæson byder på 8 nye afsnit til det efterhånden omfattende univers, der har otte sæsoner og tre film bag sig.

Ifølge TV2 har 9. sæson af 'Klovn' fået titlen 'Senfølger' og handler om konsekvenserne af Franks mange dumme handlinger igennem de sidste to årtier.

Vi følger de to showbizz-herrer i deres 50'ere, hvor børnene er blevet voksne, og de skal nu navigere i det kaotiske liv, de sidder tilbage med.

Selvom komiker-duoen meldte ud, at filmen Klovn the Final ville være sidste kapitel i Frank og Caspers fortælling, vendte de stærkt tilbage sidste med sæson 8 af serien sidste sommer.

Casper Christensen og Frank Hvam har udsendt en pressemeddelelse om den kommende sæson:

- Det er en god sæson. Det har været en næsten barnlig glæde at lave de to seneste sæsoner. Måske er det de to bedste sæsoner nogensinde. Det siger vi hver gang, men denne gang mener vi det.

Som sædvanlig er der masser af kendte ansigter, der gør deres indtræden i den kommende sæson, bl.a. Magnus Millang, Eske Willerslev, Bjarne Corydon, Anders Breinholt, Sofie Linde og Simon Kvamm.  

'Klovn' kan streames fra den 17. juli på TV2 Play.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.