Gå til hovedindhold

Dansk stjernes internationale gennembrud aflyses: Fans vil have serien tilbage

Ridley Scotts storslåede science fiction-fortælling

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Ridley Scotts Raised by Wolves får desværre ikke mere end de to sæsoner, der allerede er produceret af den populære science fiction-serie.

På trods af at serien havde en del fremgang fra både kritikere og fans med sæson to samt en intens cliffhanger i finaleafsnittet, har HBO Max ikke tænkt sig at forny serien.

'Raised by Wolves' handler om to menneskelignende robotter, som får til opgave at opdrage menneskebørn på en mystisk jomfruplanet.

Da den voksende koloni af mennesker trues med at blive ødelagt på grund af religiøse forskelle, opdager robotterne, hvor svært det er at kontrollere menneskers tro.

I to af de bærende roller ses den danske skuespiller Amanda Collin, som også har været med i film som En Frygtelig Kvinde og Undtagelsen, samt Vikings-stjernen Travis Fimmel.

RaisedByWolves.jpg
HBO Max ©

Abubaker Salim, der også spiller en af seriens hovedroller i rollen som Father, har opfordret fans til at udtrykke deres glæde samt ærgrelse over aflysningen af serien i håb om, at det kan gøre en forskel for sci-fi-seriens skæbne:

- På nuværende tidspunkt forsøger Scott Free [Productions, red.] samt de kreative folk bag serien at give serien et nyt hjem.

- Jeg beder om handling. Jeg ser dagligt den store kærlighed, passion og (alt for mange) spørgsmål til og om RBW på Twitter. Nu beder jeg jer om at fortsætte med at vise jeres kærlighed til serien alle steder i kan og med endnu større kraft, så vi kan få et nyt hjem til serien, fortsætter Salim.

- Så lad os give det et skud. Lad os give den alt hvad vi har. Lad os endelig få åbnet døren, så lyset fra serien kan skinne ind i nye hjem. Det var en joke, men en seriøs en. #RenewRaisedByWolves, afslutter skuespilleren.

Indtil videre har masser af fans fulgt Salims eksempel og skrevet om serien på Twitter med ovenstående hashtag. Om det får den intenderede effekt, må tiden vise. Det er dog ikke første gang både skuespillere og fans tager alternative midler i brug for at redde deres yndlingsserier.  

Tidligere er det lykkedes fans at få genoplivet serier som Star Trek: The Original Series, Community, Brooklyn Nine-Nine og Arrested Development.

Dertil fik serier som 'Firefly', 'Veronica Mars' og 'Sense8' en chance for at lave enten en et ekstraordinært finaleafsnit eller en film til at afslutte serien ordentligt.

'Raised by Wolves' kan ses på HBO Max.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.