Gå til hovedindhold

Dansker var tæt på at spille She-Hulk i 90’erne - se billederne her

Den film ville vi gerne have set

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Filmhistorien er fyldt med forliste filmprojekter. Her kan man bl.a. se tilbage på Tim Burtons Superman-film med Nicolas Cage i titelrollen, som desværre ikke blev til noget.

En anden film, der aldrig blev ført til dørs i 90'erne er en med heltinden She-Hulk i hovedrollen. Men hvem skulle mon have indtaget den muskuløse rolle?

Det skulle ingen ringere end danske Brigitte Nielsen, der i sin tid var blevet castet til den grønne rolle og endda fået taget flere billeder i fuldt helte-outfit. Se billederne herunder.

Rygtet gik på, at filmskaberen Larry Cohen - der bl.a. skrev 'Maniac Cop' og instruerede 'It's Alive' og 'God Told Me To' - i en periode var tilknyttet projektet som både instruktør og manuskriptforfatter.

Den i dag 59-årige dansker skuespiller kom med et par store film i ryggen, herunder 80'er film som 'Red Sonja', Rocky IV, Cobra og Beverly Hills Cop II.

LÆS OGSÅ: Alle nye og kommende Marvel-serier

Det bl.a. side om side med Arnold Schwarzenegger og naturligvis sin nu eks-mand Sylvester Stallone, som hun var gift med fra 1985 til 1987.

Med sådanne kuldsejlede projekter, er det altid interessant at tænke på, hvordan mon både filmen og pågældende skuespilleres karrierer ville have artet sig, hvis filmene var blevet til noget. Mon Brigitte Nielsen ville have indtaget en rolle i nutidens Marvel-univers?

Men selvom Brigitte Nielsen altså aldrig fik lov til at spille den grønne heltinde, så er karakteren She-Hulk snart aktuel på streaming i serien She-Hulk: Attorney at Law. Dog uden danskeren i hovedrollen, men derimod Tatiana Maslany.

'She-Hulk: Attorney at Law' kan ses på Disney+ nu.

Brigitte Nielsen She-Hulk

 

Brigitte Nielsen She-Hulk

 

Brigitte Nielsen She-Hulk

 

Brigitte Nielsen She-Hulk

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.