Gå til hovedindhold

David Duchovny er klar til mere X-Files, hvis skaberen ringer

Vi har talt med Fox Mulder

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Serie-stjernen David Duchovny er lige nu aktuel i de danske biografer med The Craft: Legacy - og i den anledning fik vi på kino.dk mulighed for at tale med den 60-årige skuespiller.

Duchovny brød igennem i sci-fi-serien The X-Files, der gjorde ham til en kæmpe stjerne i 90'erne og indbragte ham bl.a. en Golden Globe i 1997.

Serien blev genoplivet i to nye sæsoner i hhv. 2016 og 2018. Det ser dog ikke ud til, at serien får en 12. sæson. Men vi benyttede alligevel lejligheden til at spørge manden bag Fox Mulder, om han håbede på at lave mere X-Files i fremtiden:

- Jeg tænker ikke rigtig på det mere, siger Duchovny.

Men da kino.dks Daniel Hartvig Nielsen, der også har sin egen X-Files-podcast Sammensværgelsen, referer til et interview med X-Files-skaber Chris Carter, som håber på at bringe serien tilbage på et tidspunkt, ændrer Duchovny sit svar:

- Chris er en god ven. Jeg ville være dér for ham, uansat hvad han ville.

Det lyder altså til, at selvom X-Files-stjernen ikke selv aktivt arbejder på et comeback som Mulder, så ville han være klar til at finde lommelygten og FBI-skiltet frem, hvis Chris Carter ringer.

Se hele interviewet i videoen herunder...

Se 'The Craft: Legacy' i biografen nu - find billetter her.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.