Gå til hovedindhold

Trailer til George Clooneys nye store sci-fi-film 'The Midnight Sky'

Smuk rumfærd og iskold snestorm lander på Netflix denne december

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


I kan godt allerede nu sætte kryds i jeres kalender den 23. december. Her er den post-apokalyptiske The Midnight Sky nemlig klar til at blive streamet på Netflix. Du kan nu se den første trailer herunder.

Filmen får også en begrænset biografpremiere fra den 10. december.
Billetter
I science fiction-filmen følger man den ensomme videnskabsmand Augustine, der befinder sig på Arktis, hvor han forsøger at forhindre Sully og hendes astronaut-kolleger i at vende hjem til en mystisk, global katastrofe på Jorden.

George Clooney spiller både Augustine og har ligeledes instrueret ’The Midnight Sky’, som er en filmatisering af Lily Brooks-Daltons anmelderroste roman ’Good Morning, Midnight’.

På rollelisten finder man også Felicity Jones som Sully, videre til bl.a. David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir og Tiffany Boone.

’The Midnight Sky’ har premiere på Netflix den 23. december 2020, men bliver også vist i udvalgte biografer fra den 10. december.


       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.