Gå til hovedindhold

Er det her Henry Cavills James Bond-film? Se det første foto

Superman-skuespilleren har fået en bizar frisure

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Henry Cavill er af mange fans blevet udpeget som favorit til at overtage rollen som James Bond. Ja, selv kunstig intelligens mener, at briten bør være Agent 007. Men det er stadig ikke lykkedes for den 38-årige stjerne.

Men nu får han muligheden for at spille agent i en ny film med titlen Argylle - som tidligere er blevet sammenlignet med netop James Bond-franchisen. Det første billede er netop udkommet fra filmen.

Cavill får rollen som verdens bedste spion (ikke ulig Agent 007), og han kommer på et verdensomspændende eventyr (heller ikke ulig Agent 007).

Mere ved vi endnu ikke om plottet i 'Argylle', som instrueres af Matthew Vaughn, der allerede har vist sit værd med action-agentfilmene om de aristokratiske Kingsman.

Rollelisten består udover Henry "Superman" Cavill af store Hollywood-navne som Bryce Dallas Howard, Samuel L. Jackson, Sam Rockwell, Bryan Cranston og John Cena. Derudover får den populære sangerinde Dua Lipa sin spillefilmsdebut som skuespiller, hvilket vi også kan se på det nye billede.

Billedet viser tilmed en uvant frisure for Cavills vedkommende: En vaskeægte buzzcut, men ser vi på plakaten, er det formentlig den lidt tegneserieagtige stil, som Vaughn går efter, der ligger til grund for valget af hårpragt.

'Argylle' er den største filmproduktion fra Apple TV+, og det er således uvist, om filmen får biografpremiere eller lander direkte på streaming.

Premieren forventes i løbet af 2022.

 

Argylle
Dua Lipa og Henry Cavill i 'Argylle' © Apple TV+

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.