Gå til hovedindhold

Første kig på filmen, som Jennifer Lawrence kalder sin "hårdeste nogensinde"

Se traileren til 'Causeway'

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Jennifer Lawrence har allerede i en alder af 32 år haft en imponerende karriere i USA med en Oscar-statuette, flere nomineringer og roller i kommercielle og kunstneriske succeser.

Nu vender hun tilbage til den type rolle, der satte hende på alles læber i starten af karrieren, bl.a. gennembruddet Winter's Bone i 2010.

Nemlig en mere afdæmpet, realistisk af slagsen i forholdt til de store filmserier og bombastiske Hollywood-dramaer, hun har bevæget sig i de senere år.

Hendes nye film hedder Causeway, og filmen blev vist på Toronto Film Festival, hvor der også blev lanceret en trailer. Den kan du se nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: De 5 bedste serier på Apple TV+ lige nu

Filmen handler om en kvinde, der har pådraget sig en hovedskade og lider af PTSD efter at have kæmpet i Afghanistan. Nu må hun finde en måde at tilpasse sig livet hjemme i USA.

Jennifer Lawrence har udtalt om filmen til IndieWire, at det har været hendes livs hårdeste at lave. Og det siger alligevel en del med så mange projekter på CV’et.

- Jeg arbejdede virkelig hårdt på den. Det var de hårdeste optagelser i mit liv. Det var tre år. Jeg håber, at folk kan se det. Men hvis ikke, så kommer vi alle til at dø alligevel, så hvem tager sig af det?, har Lawrence med vanlig sarkasme udtalt.

Lila Neugebauer debuterer som spillefilmsinstruktør med 'Causeway', der også har Brian Tyree Henry (Bullet Train) på rollelisten.

'Causeway' er Lawrence første hovedrolle i fire år, og allerede nu er hun blevet nævnt som en mulig Oscar-kandidat.

Causeway får premiere på Apple TV+ den 4. november.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.