Gå til hovedindhold

Nordisk Film lancerer ny streamingtjeneste med fokus på danske film

Du gætter aldrig navnet

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Apple+, Disney+, Paramount+ og nu: Nordisk Film+! Ja, Danmarks største og ældste filmselskab lancerer deres egen streamingtjeneste med det største udvalg af danske film og en pris på blot 49 kr. om måneden. Det skriver Nordisk Film i en pressemeddelelse.

Derved er der lagt op til gensyn med klassikere som Olsen-banden og Midt om natten foruden andre store biografsucceser, for Nordisk Film står bag de 22 bedst sælgende danske film nogensinde.

Men også nyere film som Jagtsæson, Ser du månen, Daniel, Kollision, Mugge og vejfesten samt internationale titler som Green Book og John Wick 3 vil være at finde på tjenesten.

LÆS OGSÅ: Årtusindets 10 største danske komedier indtil videre

Nye film kommer dog først på Nordisk Film+ tre år efter biografpremieren, så her må man stadig bruge pay per view-tjenester som Blockbuster, hvis man skal se de nyeste premierefilm.

Selskabet har tidligere haft de to streamingtjenester Min Bio og Dansk Filmskat, men nu bliver indholdet fra disse tilgængeligt på Nordisk Film+. Ergo vil eksisterende kunder overgå til den nye tjeneste.

Her på StreamingGuide kan du altid se, hvilken streaming eller online købsplatform, der viser film, og det fremover gælder det også for Nordisk Film+.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.