Gå til hovedindhold

Ny gratis streamingtjeneste kommer snart til Danmark

Masser af indhold i vente

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Nu kommer der yderligere konkurrence på streamingmarkedet. Pluto TV, der er en del af Paramount, lanceres nemlig i Danmark, Sverige og Norge den 18. maj.

Pluto TV er en gratis, reklamefinansieret tv-streamingtjeneste, og der er ikke krav om at oprette en brugerprofil for at komme i gang.

Pluto TV i Danmark vil tilbyde flere end 70 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne-tv, sport, nyheder og mere ved lanceringen.

Indholdet inkluderer ikoniske titler fra Paramounts bibliotek, såsom 'Catfish', 'The TV Show', South Park og 'Dora the Explorer' og filmkanaler med action, komedier og thrillere.

Derudover vil en ny udvidet on-demand gratis sektion, drevet af Viafree, indeholde de bedste lokale serier og populære serier som blandt andre 'Paradise Hotel', 'Masterchef DK' og 'Familien fra Bryggen'.

Derudover vil tjenesten have indhold fra flere internationale partnere, som snart vil blive annonceret.

LÆS OGSÅ: 7 skjulte film-skatte på Viaplay

- Pluto TV i Norden er et eksklusivt tilbud. For første gang kombinerer vi den streaminglineære tv-model, der allerede har begejstret amerikanske og europæiske forbrugere, med en ny udvidet on-demand sektion, drevet af Viafree, for at tilbyde det bedste af internationalt og lokalt indhold i én tjeneste, siger Olivier Jollet, General Manager og Senior Vice President, Pluto TV International i en pressemeddelelse.

- Jeg er overbevist om, at Pluto TV vil fange de nordiske markeders og forbrugeres opmærksomhed og hurtigt blive et nyt mål for både for fans af kurateret indhold såvel som for kunder og partnere, der er interesserede i at investere i en ny og unik streamingtjeneste, slutter Jollet.

Tjenesten vil være tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc) via Pluto TV-browseren www.Pluto.tv, via app på Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Samsung, LG og iOS- og Android-apps, der er tilgængelige i Apple Store og Google Play.

Pluto TV kan ses fra den 18. maj.

 

Pluto TV logo

 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.