Gå til hovedindhold

Fra ny 'Game of Thrones' til Hulks kusine: 6 nye serier du skal se i august

Nyheder på streaming

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Som vi træder ind i sommerens sidste måned med ferieafslutning, skole- og arbejdsopstart er der heldigvis rigtig gode, nye serier på streamingtjenesterne, som man kan underholde sig med. 

August måned byder på alt fantasy serier med troldmænd og drømmeriger, til den længe ventede prequel til 'Game of Thrones'. Der er alt fra mystik, sci-fi og komik på programmet. 

Vi har samlet en liste med de 6 serier, du skal se i august måned:  

The Sandman Netflix
Netflix ©

The Sandman

Fantasy gyserserien 'The Sandman' handler om troldmanden Dream, som flygter efter 106 års fangeskab, for at finde sine tabte genstande og genoprette sit drømmerige. 

Serien, som følger Dream, der er personificeringen af drømme, er baseret op Neil Gaimans tegneserie af samme navn fra 1989.

I serien ses bl.a. Gwendoline Christie fra 'Game of Thrones' samt David Thewlis, Byod Hallbrook og Tom Sturridge som hovedkarakteren Dream.

'The Sandman' kan streames fra den 5. august på Netflix.

A League of Their Own Prime Video
Prime ©

A League of Their Own

'A League of Their Own' handler om den opstarten af den officielle baseball-liga for kvinder i USA under Anden Verdenskrig.

Serien følger Carson og Max sammen med resten af holdet, som de forsøger at træne sig op til at blive sportsstjerner, samtidig med at de forsøger at finde sig selv. 

Komedieserien er baseret på filmen I en klasse for sig selv fra 1992 med Tom Hanks og Geena Davis i hovedrollerne. På rollelisten ses bl.a. D'Arcy Carden, Nick Offerman og Rosie O'Donnell, som var med i den oprindelige film. 

'A League of Their Own' kan streames fra den 12. august på Prime Video.

Drenge / Jesper Christensen
Viaplay ©

Drenge

Serien 'Drenge' følger et drengekor fra Silkeborg. På den ene side repræsenterer de unge drenge kyskhed, som deres rene og blide stemmer pryder kirkens hellige rum, men på den anden side er der en drift, der strider mod de kirkelige normer. 

I skovens smukke natur dyrker den sammentømrede drengegruppe deres forbudte drifter, i en rus af alkohol, sex og grænsesøgende vildskab. 

Bag ungdomsserien står den populære ungdomsinstruktør Jonas Risvig, som tidligere har stået bag serierne 'Centrum', 'Grænser' og senest Salsa

'Drenge' kan streames fra den 14. august på Viaplay.

From / C More
C More ©

From

Den sci-fi serien 'From' handler om en mystisk by i USA, som tager alle besøgende til fange inden for byens grænser. 

De fangede indbyggere prøver nu at få en almindelige hverdag til at fungere, samtidig med at de desperat prøver at finde en vej ud af byen. Der lurer dog også farer i den omkringliggende skov. 

Bag serien står både Russo-brødrene, som har instrueret flere Marvel-film, samt Jeff Pinkner, som producerede den populære sci-fi serie Lost

'From' kan streames fra den 16. august på C More.

She-Hulk Marvel Studios
Disney ©

She-Hulk: Attorney at Law

Marvel-serien 'She-Hulk: Attorney at Law' handler om Bruce Banners aka. Hulks kusine, advokaten Jennifer Walters, hvis speciale er superhelte-orienterede sager.

Til dagligt forsøger hun at navigere i en kompliceret hverdag som to meter høj, grøn hulk med superkræfter og livet som singlekvinde i 30'erne. 

Superhelteserien har Orphan Blacks Tatiana Maslany i hovedrollen, og derudover får serien fornemt besøg fra Mark Ruffalo, som gentager sin ikoniske rolle som Hulk. 

'She-Hulk: Attorney at Law' kan streames fra den 17. august på Disney+.

House of the Dragon / HBO
HBO Max ©

House of the Dragon

Den længeventede fantasy-serie 'House of the Dragon' fortæller historien om Targaryen-familien, som har hersket over de syv kongeriger i Westeros i hundredevis af år. 

Fortællingen foregår 200 år før begivenhederne i Game of Thrones, hvor der opstår splid om arverækkefølgen i Targaryan-familien da den gamle konge dør. 

Prequel-serien er efterfølgeren til den populære serie 'Game of Thrones', og den er baseret på George R. R. Martins bog 'Fire & Blood'. 

'House of the Dragon' kan ses på fra den. 21. august på HBO Max.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.