Gå til hovedindhold

Game of Thrones vender tilbage: Jon Snow får sin egen serie

Der er masser af Game of Thrones på vej

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


HBO har bekræftet til The Hollywood Reporter, at der nu er en Game of Thrones-spin-off-serie på vej om fan-favoritten Jon Snow.

Kit Harrington er allerede tilknyttet projektet, som kommer til at skildre begivenhederne efter den meget omdiskuterede finale af 'Game of Thrones'.

Om den nye serie starter umiddelbart, hvor den anden sluttede, eller om den springer frem i tiden, vides endnu ikke.

Sidst vi så noget til den tidligere Konge af Norden, red han mod den nordlige side af muren med sin ulv Ghost og the Wildlings, efter han blev forvist fra Westeros.

Læs også: Overblik: Alle disse 7 Game of Thrones-serier er på vej

Om nogle af de andre velkendte karakterer gør deres indtræden i den kommende serie, er endnu uvist, men man har da lov at håbe.

Siden Kit Harringtons store succes med serien, som indbragte ham to Emmy-nomineringer, har han lavet teater, været med i et afsnit af Criminal: UK samt haft en af de bærende roller i Marvel-filmen Eternals.  

Serien bliver HBOs 7. spin-off-serie, hvoraf den første, House of the Dragon, som kan streames fra den 21. august, fortæller historien om House Targaryen 200 år før begivenhederne i 'Game of Thrones'.

De resterende 5 hedder 'Tales of Dunk and Egg', '10.000 Ships', '9 Voyages', 'Flea Bottom', samt den animerede serie 'The Golden Empire'.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.