Gå til hovedindhold

Gyser-mester afslører sin geniale idé til en Freddy vs. Chucky-film

Eksklusivt interview med Don Mancini

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


For 19 år siden kunne man opleve to af gyserverdens største sværvægtere gå i ringen mod hinanden. Det skete, da Freddy Krueger mødte Jason Voorhees i filmen Freddy vs. Jason.

Siden da har fans luftet et utal af ideer til hvilke gyserikoner, der burde møde hinanden næste gang. En af disse er Don Mancini, skaberen af dræberdukken Chucky, der har en idé til 'Freddy vs. Chucky'. Det fortæller Mancini eksklusivt til os, da vi møder ham til premieren på tv-serien Chucky:

- Jeg ville elske at se Chucky imod Freddy, fordi Freddy har en meget fremtrædende personlighed selv, og jeg synes bare, at Chucky og Freddy sammen ville være meget sjov og mindeværdigt.

- Jeg kunne godt lide 'Freddy vs. Jason', som blev instrueret af Ronny Hu, der også lavede 'Bride of Chucky'. Men Jason taler ikke. Han har ikke den store personlighed. Så jeg tænker bare, at det ville være sjovt at se to gyserikoner med fremtrædende personligheder støde sammen. Det er derfor, jeg gerne vil lave 'Freddy vs. Chucky'.

LÆS OGSÅ: Skaberen bag gyserserie: "Intet mord kan blive for sygt til Chucky"

Don Mancini afslører endda, at han allerede har udtænkt en historie og har en titel parat:

- Men jeg har tidligere offentligt fortalt, at jeg har en meget specifik idé for 'Freddy vs. Chucky', nemlig "Child's Play on Elm Street", hvor Chucky ender på Elm Street og møder Freddy i drømmeverdenen, og de er fan af hinanden. Du ved, "Åh, jeg har fulgt din karriere i årevis", "Jeg elsker din teknik". De kan godt lide hinanden, men så går det op for dem, at Elm Street er ikke stor nok til dem begge.

- Så det er grundlæggende et riff på filmen 'Dirty Rotten Scoundrels' (Fræk, frækkere, frækkest - 1988), kender du den film med Martin Caine og Steven Martin? De er konkurrerende svindlere på den franske riviera, så de indgår et væddemål om, hvem der kan blive, og det går ud på hvem end af dem, der kan forføre denne specifikke kvinde, får lov til at blive, og den anden må forlade stedet. På samme måde indgår Chucky og Freddy et væddemål, hvem end af dem, der kan dræbe flest teenagere inden solopgang får lov til at blive. Jeg ville se den film!

- Jeg synes bare, at det er en sjov, simpel idé. Men Freddy er ejet af et andet studie, Warners/New Line, så det kræver mange års arbejde. Men måske en dag.

Serien 'Chucky' kan ses på C More, der lige nu er aktuel med sæson 2.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.