Gå til hovedindhold

Hvad pokker foregår der egentlig? Ny serie fra Westworld-skabere fucker med din hjerne

Få det første hjernevridende kig på science fiction-serien

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Med science fiction-serien Westworld på CV'et, er de to skabere bag, Lisa Joy og Jonathan Nolan, nu tilbage med en ny futuristisk serie med titlen The Peripheral.

Se den første vilde trailer for serien herunder.

Men hvad pokker er det egentlig, der foregår? Man bliver nemlig her lukket ind i et hjernevridende plot, der udspiller sig i fremtiden.

Her møder man Chloë Grace Moretz i rollen som Flynne Fisher, der bor i USA og blot forsøger at få hverdagen og sin familie til at fungere.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste serier på Amazon Prime lige nu

En dag falder Fisher imidlertid over et mystisk virtual reality-headset, hvorigennem hun nu transporteres til et futurisk, mystisk og farligt London i fremtiden.

Det lader dog snart til, at her ikke er tale om blot et spil, men en reel virkelighed, da nogle 70 år ude i fremtiden øjensynligt har fundet ud af at rejse tilbage i tiden.

Denne dør til fremtiden skal dog snart vise sig også at sætte Fishers virkelighed i fare. For hvordan hænger det hele mon egentlig sammen?

Serien er baseret på den ikoniske science fiction-forfatter William Gibsons romanoplæg, som tidligere har stået bag filmen Johnny Mnemonic samt skrevet den definerende cyberpunk-roman 'Neuromancer', som endnu ikke er blevet filmatiseret.

'The Peripheral' kan ses på Amazon Video fra en 21. oktober.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.