Gå til hovedindhold

Ikonisk gyser-univers vækkes igen til live i ny blodig zombie-film

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' er ude på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Gyserfilmen Resident Evil: Welcome to Raccoon City er et blodigt reboot af det populære zombie-univers på film, som Milla Jovovich afsluttede sin del af med 'Resident Evil: The Final Chapter' i 2016. Og nu slippes de sultne zombier løs på ny!

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' kan købes nu og lejes på Blockbuster.dk:

Blockbuster

 

Et blodigt reboot fyldt med zombier

Den nye actiongyser 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' er en frisk og blodsjaskende genstart af det uhyggelige zombie-univers, som man oprindeligt kender fra adskillige computerspil og senere som film.

De populære zombie-spil har som bekendt dannet grundlag for en række gys med Milla Jovovich i front. Hun kunne for en sidste gang ses i den afsluttende 'Resident Evil: The Final Chapter' i 2016.

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' er således en grum genstart af franchisen og det monsterbefængte univers, der samtidig ser bort fra samtlige foregående film i serien.

Dette nye gyserkapitel udspiller sig nemlig i 1998, hvor man ankommer til det dystre Raccoon City. Her følger man en lille gruppe overlevende, der gør deres for at overleve de frådende zombier, som de har lige i hælene.

Samtidig forsøger den bevæbnede flok af overlevere at finde frem til sandheden bag den hemmelighedsfulde Umbrella Corporation, hvilket afstedkommer sin del af skræmmende overraskelser og splattede zombiedrab.

Blandt de medvirkende karakterer i filmen finder man fra spilserien velkendte navne som Claire Redfield, Chris Redfield, Jill Valentine og Leon Scott Kennedy, som her bl.a. må skyde med skarpt i kampen for overlevelse.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

 

Arven efter Milla Jovovichs 6 zombiefilm

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' tager med andre ord den blodige arv op efter de seks film med Milla Jovovich, hvor den første kom i 2002 og den sidste altså i 2016.

Fans af zombier, gys og de uhyggelige spil kan således ånde lettet op og altså nu vende tilbage til det splattede univers, hvor de levende døde bliver givet nyt og frådende liv.

I filmens instruktørstol finder man den gyservante Johannes Roberts, der også har skrevet manuskriptet. Han har tidligere spredt skræk og rædsel med bl.a. de intense haj-film '47 Meters Down' og efterfølgeren '47 Meters Down: Uncaged' samt slasherfilmen 'The Strangers: Prey at Night'.

Rollelisten byder desuden på en række unge talenter. Bl.a. Kaya Scodelario som Claire Redfield. Hende vil man kende fra krokodillegyset 'Crawl' og Maze Runner-franchisen, mens Robbie Amell portrætterer Chris Redfield. Han kan bl.a. også opleves i superhelte-serien 'The Flash'.

Stjerneskuddet Hannah John-Kamen spiller Jill Valentine og har tidligere kunnet ses i bl.a. 'Ant-Man and the Wasp' og Steven Spielbergs science fiction-film 'Ready Player One'.

Med andre ord er her tale om nogle spændende karakterer, der nok skal kunne løfte arven efter Milla Jovovich i det grusomme zombieland.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

 

Fra uhyggelige spil til skræmmende gyserfilm

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' er ikke alene en ny start af zombie-universet, men tager også publikum med tilbage til starten at den uhyggelige fortælling. Helt tilbage til 1980'erne og frem til 1998, hvor hovedhistorien udspiller sig.

Actiongyset er nemlig baseret på både det første og skelsættende zombiespil fra Capcom samt dens ligeledes uhyggelige opfølger, der udkom i henholdsvis 1996 og 1998.

Det er altså her de populære karakterer fra spillene kommer ind i billede i form af bl.a. søskendeparret Claire og Chris Redfield, videre til netop Jill Valentine og Leon Scott Kennedy.

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' har dog ikke helt kappet alle bånd til filmene med Milla Jovovich, da man som en af filmens producere finder ingen ringere end Paul W.S. Anderson. Han har nemlig instrueret de seks foregående film i spiluniverset.

Nu gælder det dog et helt nyt gys, der forhåbentlig også bliver startskuddet på en række nye film med de populære og ikke mindst frådende zombier.


'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' kan købes nu og lejes på Blockbuster.dk.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.