Gå til hovedindhold

Instruktør bekræfter: Populær dansk Netflix-serie vender IKKE tilbage

Tidligere den 7. mest populære serie på verdensplan

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Den biografaktuelle instruktør Tea Lindeburg var for nyligt forbi kino.dk-kontoret i selskab med det unge stjerneskud Flora Ofelia Hofmann Lindahl, hvor de dykkede ned i deres prisbelønnede danske periodedrama Du som er i himlen.

Find billetter til 'Du som er i himlen' her:

'Du som er i himlen' er Lindeburgs spillefilmsdebut, men instruktøren har tidligere stået bag flere projekter på og for DR og TV2 samt Netflix-serien Equinox, der er baseret på Lindeburgs egen podcast.

Netflix-serien blev et kæmpe hit på streamingtjenesten, og vi kunne sidste år skrive, at 'Equinox' skød 2021 i gang som den 7. mest populære serie på platformen - på verdensplan. Men på trods af den store succes afslører instruktøren nu, at en ny sæson er udelukket. Se klippet nederst.

- Der kommer ikke mere 'Equinox'. 'Equinox' er slut, den slutter der. Men der kommer noget andet, måske. Det er rigtig spændende.

Se også: Dansk stjerneskud vandt pris overfor Oscar-nomineret skuespiller

Instruktøren kunne også fortælle, at en masse nye døre nu er blevet åbnet på grund af den flotte modtagelse, som 'Du som er i himlen' har modtaget. Filmen vandt bl.a. både for Bedste instruktør og Bedste hovedrolle ved San Sebastian International Film Festival, ligesom at den nuppede hovedprisen ved Göteborg filmfestival.

- Jeg har en ny film, jeg er i gang med at skrive, som jeg ikke kan sige så meget om. En dansk film til.

- Jeg har også nogle TV-serier, jeg har under udvikling. Denne her film har åbnet op for en masse ting. Så der er måske også nogle amerikanske projekter.

'Equinox' kan ses på Netflix.

'Du som er i himlen' kan ses i biografen nu.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.