Gå til hovedindhold

Instruktør bekræfter: Populær dansk Netflix-serie vender IKKE tilbage

Tidligere den 7. mest populære serie på verdensplan

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Artiklen blev første gang udgivet i februar 2022.

Instruktør Tea Lindeburg var tidligere i år forbi kino.dk-kontoret i selskab med det unge stjerneskud Flora Ofelia Hofmann Lindahl, hvor de dykkede ned i deres prisbelønnede danske periodedrama Du som er i himlen.

'Du som er i himlen' er Lindeburgs spillefilmsdebut, men instruktøren har tidligere stået bag flere projekter på og for DR og TV2 samt Netflix-serien Equinox, der er baseret på Lindeburgs egen podcast.

Netflix-serien blev et kæmpe hit på streamingtjenesten, og vi kunne sidste år skrive, at 'Equinox' skød 2021 i gang som den 7. mest populære serie på platformen - på verdensplan. Men på trods af den store succes afslører instruktøren nu, at en ny sæson er udelukket. Se klippet nederst.

- Der kommer ikke mere 'Equinox'. 'Equinox' er slut, den slutter der. Men der kommer noget andet, måske. Det er rigtig spændende.

Se også: Dansk stjerneskud vandt pris overfor Oscar-nomineret skuespiller

Instruktøren kunne også fortælle, at en masse nye døre nu er blevet åbnet på grund af den flotte modtagelse, som 'Du som er i himlen' har modtaget. Filmen vandt bl.a. både for Bedste instruktør og Bedste hovedrolle ved San Sebastian International Film Festival, ligesom at den nuppede hovedprisen ved Göteborg filmfestival.

- Jeg har en ny film, jeg er i gang med at skrive, som jeg ikke kan sige så meget om. En dansk film til.

- Jeg har også nogle TV-serier, jeg har under udvikling. Denne her film har åbnet op for en masse ting. Så der er måske også nogle amerikanske projekter.

'Equinox' kan ses på Netflix.

Se hvor du kan se 'Du som er himlen' her.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.