Gå til hovedindhold

James Marsden optog Stephen Kings pandemi-serie 'The Stand' lige før Corona: "Det var surrealistisk"

Interview med hovedrollen

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Stephen Kings skræmmende pandemi-fortælling The Stand er mere aktuel end nogensinde før - og i anledning af premieren på den nye serie baseret på romanen, har vi talt med hovedrolle James Marsden.

Hollywood-stjernen spiller Stu Redman, der en af de få mennesker som viser sig at være immun overfor en dødelig influenza, kaldet Captain Trips, som slår 99% af verdens befolkning ihjel.

Sammen med resten af de overlevende står han overfor et stort arbejde med at opbygge et nyt samfund.

Men både gode og mørke kræfter er på spil, skildret gennem den vidende og aldrende Mother Abigail (Whoopi Goldberg) og den farlige og djævelske Randall Flagg (Alexander Skarsgaard).

I vores interview med James Marsden, som vi fangede på Zoom, fortæller han om den surrealiske følelse, det var at gå fra optagelserne på en fiktiv serie om en farlig virus og så ind i en virkelig verdensomspændende corona-pandemi.

Han afslører også, hvad han mener, vi kan lærer fra 'The Stand' i forhold til håndteringen af COVID-19, og hvad der gør Stephen King til en fantastisk historiefortæller. Se det hele i interviewet øverst.

The Stand kan ses på HBO Nordic.

Mere om serien:

'The Stand' er Stephen Kings svar på en gyserversion af 'Ringenes Herre'

Pandemi-serien

Læs mere
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.