Gå til hovedindhold

Marvel-helt er tilbage: Nu kan du se "den sjoveste film i MCU" i hjemmebiografen

Find 'Thor: Love and Thunder' på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Chris Hemsworth er tilbage i den yderst veloplagte og sjove superhelte-film Thor: Love and Thunder, der nu kan ses på Blockbuster.dk.

Køb 'Thor: Love and Thunder' på Blockbuster.dk her:

Blockbuster

 

Tordenguden er tilbage

Marvel-filmen 'Thor: Love and Thunder' er den fjerde solofilm i MCU om tordenguden Thor, som her kommer på endnu et underholdende eventyr.

Freden varer naturligvis ikke ved, da den galaktiske hævner Gorr the God Butcher træder ind på scenen med en mission om at nedkæmpe og udrydde alle guder.

Det er nu op til Thor og bl.a. også King Valkyrie, Korg og Jane Foster at stoppe den væmmelig skurk, før det er for sent.

Chris  Hemsworth er atter den charmerende Thor, Natalie Portman er igen Jane Foster, mens et nyt ansigt i Marvel-universet er Christian Bale som den skræmmende Gorr.

'Thor: Love and Thunder' er som sin forgænger 'Thor: Ragnarok' skrevet og instrueret af Taika Waititi, der bestemt igen formår at få lattermusklerne til at hoppe og danse.

Thor: Love and Thunder

 

"En af de mest uhyggelige Marvel-skurke"

Ingen superhelt uden en superskurk - og sådan en får man bestemt i 'Thor: Love and Thunder', nemlig i form af den førnævnte gudedræber Gorr.

Her finder man en urovækkende forvandlet Christian Bale, som i den grad bringer uhygge ind i Marvel-franchisen og giver Thor kamp til stregen.

Rollen som Gorr har adskillige steder fået stor ros, bl.a. lyder det i The Insider, at "Christian Bale er fænomenalt truende som skurken Gorr the God Butcher".

Rosen fortsætter velfortjent med ordene "en af de mest uhyggelige Marvel-skurke, vi nogensinde har set [...] Han gav mig nogle Dark Knight [Heath, red.] Ledger Joker-vibes".

Thor: Love and Thunder

 

"Den sjoveste film i MCU"

'Thor: Love and Thunder' har fået mange positive ord med på vejen. Vi har herunder samlet et lille udsnit af reaktioner på filmen blandt diverse medier. Her roses bl.a. filmens kulørte rollebesætning og den medrivende historie, videre til filmens vittigheder samt ikke mindst filmens instruktør Taika Waititi.

Bro Bible, Eric Italiano:

- 'Thor: Love and Thunder' er den sjoveste film i MCU. Vittighederne er fremragende, ligesom castet leverer dem. Christian Bale er selvfølgelig også skræmmende som Gorr.

Los Angeles Film Critics Association, Courtney Howard:

- Taika Waititi leverer et oprørsk, respektløst skue. Fantastisk historie, der er noget på spil og god karakteropbygning. Chris Hemsworth & Natalie Portman, fremragende. Russell Crowe & Christian Bale passer nemt ind i verdenen.

Fandango, Erik Davis:

- Endnu et klassisk Thor-eventyr! 'Thor: Love and Thunder' er alt, hvad jeg ville have det til at være. Store, farverige, mærkelige Guns N' Roses-drevne kampe sammen med en håbløs romantisk historie om at opdage kærligheden uventede steder. Christian Bale & Russell Crowe er især gode. Og Korg!

Variety, Simon Thompson:

- 'Thor: Love and Thunder' er en levende og sprællevende eksplosion, der leverer. Hemsworths Thor forbliver en juvel i Marvels krone. Bales Gorr er en fremragende bøhmand, der blander det campy og det uhyggelige. Portmans Foster og Thompsons Valkyrie er et par i topklasse.

'Thor: Love and Thunder' kan købes på Blockbuster.dk nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.