Gå til hovedindhold

Netflix aflyser overnaturlig ungdoms-serie efter kun én sæson

Streaminggiganten var eller tilfreds med serien

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


For blot fem måneder siden var der premiere på en ny serie med titlen Lockwood & Co., men nu har streamingtjenesten Netflix valgt at lukke serien ned efter blot én sæson. Det skriver Variety.

Serien er skabt Joe Cornish, som tidligere har skrevet film som Ant-Man, Attack the Block og The Adventures of Tintin, og den bygger på en række young adult-romaner af Jonathan Stroud.

Variety videreformidler en forklaring på aflysningen:

- Variety forstår, at selvom Netflix var meget tilfreds med showet, og især det arbejde, der var gået ind i det, nåede seertallet ikke niveauet til et grønt lys for en anden sæson. Men Complete Fiction, som blev grundlagt af Cornish sammen med Edgar Wright, Nira Park og Rachael Prior, vil fortsætte med at arbejde med Netflix. Virksomhederne har allerede en række projekter under udvikling.

LÆS OGSÅ: 5 gange Netflix har knust vores hjerter ved at aflyse serier

Serien handlede om pigen Lucy Carlyle, spillet af Ruby Stokes, der danner et hold af spøgelsesbekæmpere, som skal tage sig af alle mulige typer af dødsensfarlige skabninger.

Bøgerne bag, skrevet af Jonathan Stroud, er indtil videre udkommet i fem bind fra 2013-17.

'Lockwood & Co.' sæson 1 kan ses på Netflix.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.