Gå til hovedindhold

Ny Bad Boys-film i biografen: Varm op med de første 3 action-brag

Klar til endnu en tur?

Skrevet af Anders Heckmann


Tilbage i 1995 kom action-komedien Bad Boys, der i særlig grad fokuserede på den komiske tilgang til genren, hvilket hovedrollerne taget i betragtning er et forståeligt valg.

Her finder vi nemlig både Will Smith og Martin Lawrence i rollerne som de utraditionelle detektiver Mike og Marcus.

Siden er der kommet to efterfølgere: Bad Boys 2 fra 2003 og senest Bad Boys for Life fra 2020, men nu kan vi altså snart se frem til en 4'er, nemlig Bad Boys: Ride or Die der har biografpremiere den 6. juni.

Se traileren og find dine billetter til 'Bad Boys: Ride or Die' nederst i artiklen.

I 'Bad Boys: Ride or Die' er makkerparret Mike og Marcus tilbage, og finder endnu engang sig selv i en urimelig kompliceret situation. 

Denne gang skal makkerparret nemlig forsøge at rense deres tidligere politikaptajns navn, da han efter sin død, kommer under falsk beskyldning.

Den nye hæsblæsende omgang i 4'eren er, udover et glædeligt gensyn, også en oplagt mulighed for at genbesøge de tidligere film i serien. Eller få dem set for første gang.

Læs mere om Bad Boys 1-3 ved at klikke på plakaterne herunder:

Bad Boys

Alle tre foregående Bad Boys-film kan ses på Viaplay og købes/lejes digitalt hos bl.a. Blockbuster. Samtidig er der mulighed for at se den spinoff-serie, der er skabt ud fra filmenes univers.

Mere specifikt er der tale om serien 'L.A.'s Finest', der på samme måde som filmene, omhandler to betjente, der forsøger at optrævle organiseret kriminalitet. Serien blev dog skrottet allerede efter to sæsoner.

Du kan finde dine billetter til den kommende 'Bad Boys: Ride or Die' her. 

Se traileren herunder:

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.