Gå til hovedindhold

Ny Game of Thrones-opfølger under udvikling

HBO arbejder på 'The Tales of Dunk and Egg'

Skrevet af Martin Møller Kloock


HBO er, efter sigende, ved at udvikle på en ny Game of Thrones-prequel, som bliver en filmatisering af ’The Tales of Dunk and Egg’. Det skriver Variety.

’The Tales of Dunk and Egg’ er en novellesamling bestående af tre fortællinger, skrevet af George R. R. Martin, som foregår i samme univers som 'Game of Thrones'. Novellesamlingen er udgivet på dansk som 'Den herreløse ridder'. Handlingen foregår 90 år før begivenhederne i ’Game of Thrones’ og følger den herreløse ridder Ser Duncan the Tall (Dunk) og hans væbner Egg, som er kaldenavnet for en ung Aegon V Targaryen.

Der er på nuværende tidspunkt ikke tilknyttet nogen manuskriptforfattere eller skuespillere til projektet, men ifølge Varietys kilder har projektet høj prioritet internt hos HBO.

’The Tales of Dunk and Egg’ er langt fra den første ‘Game of Thrones’-spinoff under udvikling hos HBO. Der har tidligere været op mod fem ’Game of Thrones’-projekter på tale, hvor en enkelt af serierne ikke klarede cuttet, mens tre andre fortsat er under udvikling. Så det bliver spændende om ’The Tales of Dunk and Egg’ kommer foran i køen.

I så fald ville serien blive den anden GoT-opfølger til at få premiere. HBO har annonceret at House of the Dragon, serien om dragefamilien Targaryen, der foregår hele 300 år før 'Game of Thrones', er planlagt til at få premiere i 2022.

Læs alt hvad vi ved om ’House of the Dragon’ her.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.