Gå til hovedindhold

Se det første billede: Christopher har første hovedrolle i ny Netflix-film

Titlen er også afsløret

benjamin.v.b@hotmail.com
Skrevet af Benjamin Vang Blaakilde


Efter en lille birolle som kokkeelev i Netflix-filmen Toscana med Anders Matthesen sidste år, er den populære popmusiker Christopher nu klar til at springe ud som hovedrolle i en helt ny film, der får premiere på Netflix i det nye år.

Filmen har fået 'A Beautiful Life' og Christopher spiller Elliott, en ung fisker med en ekstraordinær stemme, som får sit livs chance, da den højtprofilerede manager Suzanne opdager ham til en fest.

Suzanne sætter snart Elliott sammen med sin fremmedgjorte datter og musikproducer, Lily. På vej til at blive en stjerne truer fortidens kampe ikke kun hans store gennembrud, men også den spirende kærlighed til Lily.

LÆS OGSÅ: Træt af at se de samme film hvert år? Her er 7 helt nye julefilm du kan se nu

Plottet får tankerne hen på en som storfilm A Star is Born, der blev Lady Gagas gennembrud i filmbranchen, efter at have været et stort navn i musikkens verden i mange år.

Det bliver spændende at se, om denne film kan gøre det samme for Christopher og hans fremtidige karriere som skuespiller.

Det bliver Kollision-instruktøren Mehdi Avaz, som står bag filmen, der også har skræddersyet karakteren til den danske sanger.

Popstjernen står selv for musikken til filmen, som han har skrevet et helt album til.

Vi kender stadig ikke datoen for filmens udgivelse, men det bliver med garanti i løbet i 2023.

Se her det første billede fra 'A Beautiful Life' af popstjernen med skæg og en kasket, der gemmer hans genkendelige krøller:

FOTO: Netflix / Martin Dam Kristensen
FOTO: Netflix © Martin Dam Kristensen

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.