Gå til hovedindhold

Se traileren: Harry Potter-stjerne er berygtet seriemorder i danskers Netflix-film

'The Good Nurse' har også fået en premieredato

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Tobias Lindholm er klar med sin første engelsksprogede film, og i hovedrollerne har danskeren to Oscar-stjerner.

Eddie Redmayne og Jessica Chastain spiller nemlig sygeplejeskerne Charlie Cullen og Amy Loughren i seriemorder-dramaet The Good Nurse, der er baseret på en virkelig historie.

Cullen menes således at have op til 400 menneskers liv på samvittigheden, og Amy er hans kollega som langsomt begynder at finde ud af, at nogen ikke hænger helt sammen.

Amy har et presset familieliv, men sammen med myndighederne graver hun den chokerende historie frem.

Nu har den ventede thriller fået en trailer, og det ligner et intenst drama, der spiller på de helt rigtige tangenter, som vi ved, at Lindholm er en mester i. 

Se traileren i bunden af artiklen.

Senest stod danskeren bag en anden true crimi-historie, nemlig Efterforskning, hvor han på sober måde og med finesse skildrede tragedien omkring Kim Wall.

Han har også har beskæftiget sig med seriemordere i David Finchers serie Mindhunter, hvor han instruerede to afsnit.

Tobias Lindholm har tidligere stået bag bl.a. filmene Kapringen og Krigen, ligesom at han var medforfatter på den Oscar-vindende Druk.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk har set danskers nye seriemorder-film!

Jessica Chastain vandt tidligere i år sin første Oscar for rollen i Tammy Faye i The Eyes of Tammy Faye, mens Eddie Redmayne snuppede en Oscar i 2015 for sin rolle i Teorien om alting. Stjernen har dog i de senere år gjort sig bemærk i Harry Potter-franchisen som Newt Scamander i Fantastiske skabninger-filmene.

Manuskriptet til ’The Good Nurse’ er forfattet af Krysty Wilson-Cairns, der også har skrevet film som den Oscar-nominerede 1917 og gyseren Last Night in Soho.

Tobias Lindholms ven, skuespiller Pilou Asbæk, har set filmen, det afslørede han overfor os i en podcast. 

’The Good Nurse’ får premiere på Netflix den 26. oktober.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.