Gå til hovedindhold

Pilou Asbæk om ny seriemorder-film: "Det er et af de største cast, en dansk instruktør nogensinde har haft"

To Oscar-vindere på rollelisten til Netflix-filmen

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Pilou Asbæk er lige nu aktuel overfor Sylvester Stallone i superheltefilmen Samaritan. I den forbindelse besøgte stjernen vores podcast, hvor han afslørede, at instruktør Tobias Lindholm er en af de mest efterspurgte danskere, når han taler med sine kollegaer i udlandet.

Den danske stjerne har et tæt venskab med Lindholm, med hvem han har lavet filmene 'R', 'Kapringen', 'Krigen' og senest serien Efterforskningen.

I vores interview med Asbæk, afslører han yderligere overfor os, at han har set den danske instruktørs næste film, den imødesete seriemorder-film The Good Nurse

- Tobias Lindholm har lige lavet den film, som hedder 'The Good Nurse' sammen med Jessica Chastain og Eddie Redmayne, og det må man sgu da sige, at det er et af de største cast, en dansk instruktør nogensinde har haft. To Oscar-vindere.

- Jeg har set den, og jeg synes endnu engang, at han formår at lave noget, som har meget substans.

LÆS OGSÅ: Se traileren: Harry Potter-stjerne er berygtet seriemorder i danskers nye Netflix-film

- Og endnu vigtigere og endnu mere imponerende - nu er jeg jo selv personligt involveret i ham, så jeg er så farvet, som noget kan være - men jeg synes, at han har formået at lave sin stil i en amerikansk film, og det har jeg desværre oplevet mange kollegaer knække nakken på, fordi de amerikanske producenter vil meget gerne trække den amerikanske historiefortælling ned over europæiske instruktører.

- Jeg synes faktisk, at Tobias Lindholm har lavet et internationalt drama med nogle fænomenale præstationer i en meget stram skandinavisk fortælling. Den håber jeg, at verden vil favne.

'The Good Nurse' er baseret på en virkelig historie om den berygtede seriemorder og sygeplejerske Charles Cullen (Eddie Reymayne), som menes at have op til 400 mennesker på samvittigheden.

'The Good Nurse' får premiere den 26. oktober på Netflix - se traileren her.

Lyt til hele vores podcast med Pilou Asbæk, hvor han bl.a. fortæller vilde historier om sit møde med Sylvester Stallone på den aktuelle film 'Samaritan':

 Du finder også podcasten på disse tjenester:


På Spotify
I Apple podcast
Hos Libsyn
På Podimo
Google podcasts
- Og i din podcast-app (Android og iPhone)

BLIV MEDLEM AF VORES FILMFORUM PÅ FACEBOOK HER.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.