Gå til hovedindhold

Sylvester Stallone med stor ros til dansker: "Jeg hader den fyr"

Ja, det er faktisk et kompliment

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Man kan lige nu opleve Sylvester Stallone i filmen Samaritan på Prime Video. Her spiller han en gammel superhelt, der lever i skyggerne. Overfor den 76-årige legende finder man Pilou Asbæk som skurken Cyrus.

Stallone har i forbindelse med sit arbejde med den danske skuespiller rosende ord med til ham. Bl.a. lyder det:

- Jeg så Pilou i Game of Thrones og sagde "Jeg hader den her fyr". Hvilket betød, at han gjorde sit arbejde godt. Fordi i virkeligheden er han en gentleman, en kunstner, en bevidst skuespiller på alle niveauer. Stallone uddyber:

- Men han har evnen til at få dig til at hade ham, når det er nødvendigt. Han har en unik rytme. Det er svært at duplikere. Det skriver My Droll.

LÆS OGSÅ: Dansker røg på hospitalet efter stunt med Sylvester Stallone

Pilou Asbæk havde også lidt af en oplevelse i det at stå ansigt til ansigt med Rocky-ikonet. Bl.a. fortæller den danske stjerne:

- Jeg er aldrig blevet starstruck. Jeg har arbejdet med Jackie Chan, Morgan Freeman, Scarlett Johansson, Kirsten Dunst. Jeg har mødt de største stjerner i Hollywood. Og jeg må indrømme, Stallone, han er en filmstjerne!

I forbindelse med netop 'Samaritan' har vi også haft Pilou Asbæk en tur forbi vores podcast, hvor han har siddet i den varme biografstol til en snak om bl.a. arbejdet med filmen, mødet med Stallone med meget mere.

Lyt til podcasten med Pilou Asbæk herunder - eller på din foretrukne podcast-tjeneste:

'Samaritan' kan ses Prime video nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.