Gå til hovedindhold

Star Wars-karakter får sin egen serie, men er ikke til at genkende

Se traileren til 'Andor'

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Så er der endelig kommet en premieredato samt teaser trailer og plakat til den ventede Star Wars-serie Andor. Se teaseren nederst i artiklen. 

Til Star Wars Celebration i Anaheim, som afholdes denne weekend, løftede holdet bag serien sløret for, hvad der var i vente for science fiction-serien. 

Serien kommer til at følge Cassian Andor 5 år år før handlingen i Rogue One: A Star Wars Story, og det er  en helt anden side vi kommer til at se af helten.

Til denne overdådige sci-fi fest beskriver Diego Luna, som portrætterer Cassian Andor, helten således:

- I kommer ikke til at genkende Cassian i starten. Han er en meget egoistisk mand. I kommer til at se en mand, som afventer en opvågning. 

Skaberen af serien, Tony Gilroy, fortalte at seriens første sæson kommer til at være på 12 afsnit, der dækker et år i Cassian Andors liv.

Disney

Dertil afslørede Gilroy, at hele holdet samles igen til november for at indspille 2. sæson, som kommer til at dække de næste fire år, hvor sidste scene leder op til Rouge One-fortællingen. 

Diego Luna kom også ind på, hvorfor fortællingen om Andor er blevet så populær blandt fans: 

- Det er en historie om mennesker. Det er en fortælling, der omhandler os. Den handler om, hvad vi kan gøre, og om den magt vi har. 

Luna havde også et kæk svar til hvorfor han selv elsker serien: 

- Det skønne ved serien er, at jeg ved, at de på ingen måde kommer til at slå min karakter ihjel. 

Mon Mothma-skuespilleren Genevieve O’Reilly vender for tredje gang tilbage i rollen som senatoren, der bliver drivkraften bag oprøret. O’Reilly spillede Mon Mothma i både Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith og 'Rogue One: A Star Wars Story'. 

Udover Luna og O’Reilly bød traileren på store skuespillere som Fiona Shaw og Stellan Skarsgård, deres roller er dog endnu ukendte. 

'Andor' får premiere den 31. august på Disney+, mens 2. sæson allerede er i produktion.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.