Gå til hovedindhold

Trailer: Mark Wahlbergs nye actionbrag emmer af Christopher Nolan

Science fiction-film med Traning Day-instruktør

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Den står på alt fra motorcykel-action, samuraisværd og maskinpistoler til dunkende bilræs og heftig reinkarnation i traileren til Antoine Fuquas science fiction- og action-film Infinite.

Man følger i filmen Evan Michaels - spillet af en muskuløs Mark Wahlberg - der finder ud af, at hans hallucinationer rent faktisk er syn fra tidligere liv. Han er nemlig en såkaldt ’infinite’, der har levet flere tusind gange.

Med en filmisk leg mellem virkelighed kontra drømmesyn i samspil med stort opsatte actionsekvenser - bl.a. sat i et smukt snelandskab - samt en mystisk præmis, giver traileren en vis grad af nolanske vibes med film som Inception og Tenet i tankerne.

Udover Mark Wahlberg byder 'Infinite' bl.a. også på Chiwetel Ejiofor, der i traileren indtager en gådefuld karakter, som ved en del mere end den noget forvirrede Evan Michaels.

Instruktøren Fuqua har tidligere stået bag medrivende action i bl.a. The Equalizer, Olympus Has Fallen og Training Day, mens han arbejdede sammen med Wahlberg på den træfsikre Shooter.

'Infinite' får premiere på Paramountt+ den 10. juni i USA. Den danske afdeling skriver til StreamingGuide, at den endnu ikke har en dansk premieredato.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.