Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Malous Jul

Julefreden er forbi Læs mere
2020
Familie
88 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy SF Anytime iTunes

Den danske julefilm 'Malous Jul' handler om Malou, en rodløs og utilpasset teenager, der efter at have været igennem en masse plejefamilier, ender i en ny plejefamilie på den lille ø Lunø.

Den lille familie elsker jul og har pyntet mere end rigeligt op. Malou hader både jul og øen, så da hun møder den sure gårdnisse Nils, der gerne vil have alt bare er som det plejer, forsøger de to at få Malou smidt væk fra øen.

De laver en nisse-ed, der indbærer, at Malou skal lave så meget ballade, at den rummelige familie sender hende hjem fra øen.

'Malous jul' har Lars Ranthe som den sure og utilfredse gårdnisse Nils. Han kunne også ses i dramaet Druk. Rollen som Malou, spilles af Karla My Nordquist, der også er hendes første film.

I instruktørstolen sidder Claus Bjerre, der har stået bag seks Far til Fire-film fra 2005 til 2012. Manuskriptet er skrevet i samarbejde med Frederik Meldal Nørgaard. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.