Gå til hovedindhold

10 serier du skal se i juni

Fra ny Marvel-action og krimi til dansk komedie og sci-fi fortsættelse

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Så er sommeren endelig over os, men med det ustadige dansk vejr for øje er det jo skønt med streamingtjenester, der bugner af fede serier med kendte og elskede karakterer. 

Juni måned byder på længe ventede fortsættelser, nye danske serier samt en ny Marvel-serie. Der er derfor både krimi, sex og action på programmet.

Vi har samlet en liste med de 10 serier, du skal se i juni måned:  

 

Dag&Nat.jpg
TV2 Play

Dag & Nat

Den danske dramaserie 'Dag & Nat' handler om jordemoderen Ella, som arbejder på en af de førende fødegange i Danmark. Ella drømmer om selv at få børn, men hendes privatliv er lettere rodet, da hun har en affære med den norske børnelæge Jerry, som er en del af et meget religiøst samfund.

Bag serien, der skildrer det hårde arbejdsmiljø på fødegangen, står den danske stjerneinstruktør Lone Scherfig, og på rollelisten ses Sofie Gråbøl, Birthe Neumann, Charlotte Munck, Sara Hjort Ditlevsen, Mette Horn og Pål Sverre Hagen. Dertil har Søren Balle, som tidligere har instrueret afsnit af Bedrag og Equinox, instrueret seriens tre første afsnit.  

‘Dag & Nat’ kan allerede nu streames på TV2 Play.

TheBoysSeason3.jpg
Prime Video

The Boys – sæson 3

Den populære actionserie ‘The Boys’ vender tilbage med sin tredje sæson. Der er endnu ikke blevet afsløret meget af handlingen, men den vilde finale i sæson 2 lægger op til en helt ny vinkel på historien. Dertil kommer serien til at dykke dybere ned i Voughts historie, og alle karaktererne væves ind i den kommende fortælling på kryds og tværs.

Tredje sæson af den populære serie byder bl.a. velkommen til Jensen Ackles, Laurie Holden og Sean Patrick Flanery. Og dertil siger rygterne at The Walking Dead fan-favoritten Jeffrey Dean Morgan også får en rolle i den kommende sæson. Der bliver selvfølgelig også gensyn med bl.a. Antony Starr, Karl Urban, Jack Quaid og Giancarlo Esposito.

3. sæson af ’The Boys’ kan streames fra den 3. juni på Prime Video.

Salsa.jpg
DR TV

Salsa

DRs ungdomsserie ’Salsa’ omhandler søstrene Uma og Victoria, som begge står på tærsklen til voksenlivet. Uma og hendes venner får øjnene op for den norske sex-app DRIFT, men Victoria er forarget over det etiske element af en sådan app. Spørgsmålet er så, om de to søstre kan fastholde deres tætte relation?

Serien håndterer emnet sex blandt gymnasieelever og skildrer det på en eksplicit og direkte måde fortalt af unge mennesker til unge mennesker. ’Salsa’ er lavet af den populære ungdoms-instruktør Jonas Risvig, som har stået bag de succesfulde YouTube serier 'Centrum' og 'Grænser', og søstrene portrætteres af søstrene Safina og Filippa Navarana Coster-Waldau.

‘Salsa’ kan streames fra den 3. juni på DR TV.

IrmaVepBackground.jpg
HBO Max

Irma Vep

HBO Max miniserien ’Irma Vep’ handler om den amerikanske filmstjerne Mira, som er skuffet over sin karriere og nylige afslutning på et forhold. Derfor tager hun til Frankrig for at medvirke i genindspilningen af den franske stumfilm ’Les Vampires’. Rollen som Irma Vep bliver dog for meget for Mira, som ikke længere kan skelne mellem karakteren og hende selv.

Miniserien er lavet af Olivier Assayas, som også stod bag filmen af samme navn fra 1996. I hovedrollen ses den svenske skuespiller Alicia Vikander, som bl.a. spiller overfor Adria Arjona, Tom Sturridge og Lars Eidinger.

‘Irma Vep’ kan streames fra den 7. juni på HBO Max.

KeepSweet.jpg
Netflix

Keep Sweet: Pray and Obey

True crime-dokumentarserien ’Keep Sweet: Pray and Obey’ omhandler Warren Jeffs, som var lederen af the Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints. Jeffs blev kendt I 2006, da han kom på FBIs liste over mest eftersøgte mennesker. Jeffs forbrydelser tæller alt fra voldtægt, seksuelt misbrug af børn, incest samt at tvinge mindreårige til at indgå i ægteskab med voksne.

Netflix-dokumentaren skildrer Warren Jeffs historie fra oprettelsen af den religiøse forening, som går ind for flerkoneri, til de skandaløse afsløringer om Jeffs adfærd så dagens lys og hans efterfølgende fængsling.

‘Kepp Sweet: Pray and Obey’ kan streames fra den 8. juni på Netflix.

MsMarvel.jpg
Disney+

Ms. Marvel

Så er der endnu en Marvel-serie at glæde sig til, når 'Ms. Marvel' lander på Disney+ denne måned. Serien omhandler Kamala Kahn fra New Jersey, som er kæmpe Avengers-fan. Kahn ser især op til Captain Marvel, og hun kæmper for at passe ind. En dag opdager Kamala dog, at hun selv har superkræfter.

Serien er en del af Marvels Cinematic Universe og har den unge skuespiller Iman Vellani i hovedrollen. 

‘Ms. Marvel’ kan streames fra den 8. juni på Disney+.

Skruk Netflix
Netflix

Skruk

Den første danske komedieserie fra Netflix omhandler fertilitetslægen Nana og hendes hverdag på fertilitetsklinikken. I fuldskab får Nana den idé, at hun skal inseminere sig selv med ekskærestens sæd. Handlingen får store konsekvenser, da Nana viser sig at være gravid. Nu kæmper Nana for at vinde ekskæresten tilbage og få sit liv tilbage på sporet, inden det går helt galt.  

Den romantiske komedieserie byder på et væld af dygtige danske skuespillere som bl.a. Josephine Park, Olivia Joof Lewerissa, Simon Sears, Charlotte Munck, Tammi Øst og Thomas Levin

‘Skruk’ kan streames fra den 8. juni på Netflix.

SignoraVolpe.jpg
C More

Signora Volpe

Den tidligere MI6-agent Sylvia forsøger at at starte et nyt og roligt liv i Italien sammen med sin søster. Men hvorend den bitre agent bevæger sig hen i verden, følger kriminalitet med.

Da Sylvia skal til sin nieces bryllup forsvinder brudgommen, og pludselig finder de et lig i søen i hans have. Agenten falder hurtigt tilbage i gamle vaner, og Sylvia forsøger nu at løse en mørk og dragenede sag i det italienske idyl. 

Den britiske serie byder på kendte ansigter som Emilia Fox, Jamie Bamber, Tara Fitzgerald og Bronagh Gallagher samt flere italienske skuespillere. 

‘Signora Volpe’ kan streames fra den 15. juni på C More.

Westworld.jpg
HBO Max

Westworld - sæson 4

Handlingen til den kommende sæson af 'Westworld' bliver holdt rimelig hemmeligt indtil videre. Sæsonen er dog blevet beskrevet som en mørk odyssé om menneskets skæbne. Der lægges derfor op til den endegyldige kamp mellem mennesker og maskiner.

Sæson 4 har endnu engang de populære skuespillere Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Ed Harris, Evan Rachel Wood, Tessa Thompson, Luke Hemsworth og Aaron Paul på rollelisten. Dertil har den Oscar-vindende skuespiller Ariana DeBose fået en endnu ukendt rolle i den kommende sæson. 

4. sæson af ‘Westworld’ kan streames fra den 27. juni på HBO Max.

Atlanta.jpg
Disney+

Atlanta - sæson 3

Den tredje og længeventede sæson af 'Atlanta' lander hele 4 år efter sæson 2. Men både FX og Donald Glover, som står bag serien, lover, at sæson 3 og 4 bliver noget af det bedste tv, der nogensinde er lavet.

Om sæsonen samler op, hvor den sluttede, vides endnu ikke. Men vi ved dog, at hele sæsonen er filmet i Europa, hvilket kommer til at byde på nogle helt nye og spændende udfordringer og livsoplevelser for Alfred og hans fætre. 

Både Donald Glover, Lakeith Stanfield, Brian Tyree Henry og Zazie Beetz vender tilbage i sæson 3, som derudover byder på flere cameos bl.a. fra den notorisk private producer Jai Paul. Derudover kan man glæde sig til, at den fjerde og sidste sæson allerede lander sidst på året, da de to sæsoner blev filmet lige efter hinanden. 

3. sæson af ‘Atlanta’ kan streames fra den 29. juni på Disney+.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.